Testimonials

 

Leon heeft onze zoon goed geholpen met het vinden van Passend Onderwijs. Hij begreep de hulpvraag heel goed en heeft de juiste personen ingezet om ons doel te bereiken. Leon werkt snel, adequaat en communiceert heel helder!

Een ouder

26 juni 2019

 

Wij hebben de samenwerking met Leon Arendshorst als onderwijsdeskundige als prettig en professioneel ervaren. Hij luistert goed, analyseert helder, scheidt hoofd- en bijzaken en ratio van emotie. Dankzij Leon hebben wij een zoon die [nu] snapt dat onderwijs een verplicht nummer is, maar dat dit hem op [de lange] termijn iets goeds kan brengen: wijsheid én vrijheid.

Een ouder

14 september 2018

 

Leon is scherp, gedreven en integer en dringt snel door tot de kern van de zaak. In zijn adviezen gebruikt hij een unieke combinatie van expertise, gezond verstand en pragmatisme om snel resultaten te boeken. Daarnaast is hij een uitstekende coach en bemiddelaar die zich inleeft in het gedrag, persoonlijkheid en drijfveren van andere partijen om zo de beste coachingstijl te kiezen. Een plezier om mee te werken.

Patrick Wenchebach

(Co-founder GROWZZ / COO, Commercial Advantage) 8 juni 2018

 

Ik heb Leon leren kennen als een zeer prettige persoonlijkheid en gedreven professional. Hij is zeer begaan met de ontwikkeling van mensen en heeft vol passie en met veel inzet het IVIO Examenbureau geprofessionaliseerd, op gebied van marketing, sales, portfolio en bedrijfsvoering. Samenwerken met Leon is gebaseerd op een mooie combinatie van vertrouwen, plezier en resultaat. Plannen worden geconcretiseerd en uitgevoerd.

Aalt den Herder

(Marketing & Business Development in Agribusiness) 10 april 2017

 

Passie, betrokkenheid en 'out of the box' [denken] zijn de eerste woorden die bij mij naar boven komen als ik denk aan de fijne samenwerking met Leon Arendshorst. Hij gaat voor het beste resultaat, is klantvriendelijk, communiceert duidelijk en zoekt altijd naar een oplossing. Leon kan werken in teamverband, maar is ook uiterst zelfstandig. Hetgeen dat ik erg waardeer is dat wanneer Leon een opdracht oppakt, ik het vertrouwen heb dat dit goed en gecoördineerd uitgevoerd wordt. Leon is manager, coach, adviseur en een uitstekende docent.

Pieter van de Werfhorst

(Manager onderwijs- Sprengen College) 8 juli 2017

 

Ik heb Leon in de afgelopen 10 maanden leren kennen als een enthousiaste, vrolijke en gedreven manager. Leon is een manager die veel waarde hecht aan een goede sfeer op de werkvloer zonder daarbij de bedrijfsbelangen uit het oog te verliezen. Het behouden en voornamelijk verbeteren van de bedrijfsresultaten is mijns inziens één van de belangrijkste kwaliteiten die Leon bezit.

Dani T.

(Director Digital Confidence) 21 oktober 2010

 

Leon is energiek, gedreven, collegiaal en heeft hart voor zijn doelgroep. Hij zoekt naar nieuwe kansen, zonder de doelgroep uit het oog te verliezen. Door zijn inzet is het examenbureau gegroeid tot de professionele organisatie die het nu is.

Jeanine Nieuwenhuis

(Manager (NTS) en projectleider (NHG)) 9 maart 2012

 

Ik heb jaren met Leon samengewerkt binnen de KMM Groep. Daar heb ik Leon leren kennen als een prettige collega met empathie en interesse. Leon is gedreven, eerlijk, betrouwbaar, staat voor zijn werk, kan goed opereren op verschillende niveaus en weet met onder andere humor alles goed te relativeren. Leon heeft uitstekend werk geleverd op commercieel gebied, maar ook zeker op het gebied van coaching. Het gaat hem goed af om de sfeer prettig en productief te houden. Hij is duidelijk gericht op de doelstellingen en heeft respect voor normen en waarden. Ik heb altijd prettig met Leon samengewerkt!

Henk Aberson

(Docent wiskunde) 13 juli 2017

Vragen?

Arendshorst Consultancy is te bereiken via e-mail en telefoon.